Boekstart Voorleesuurtje

babyVoorleesuurtje Bibliotheek Raalte,  iedere vrijdag om 9:30 uur

Voorleesuurtje Bibliotheek Olst, iedere woensdag om 10.00 uur

Voorleesuurtje Bibliotheek Heino, iedere woensdag om 10.00 uur

BoekStart is een programma dat het lezen met zeer jonge kinderen bevordert én ouders met jonge kinderen laat genieten van boeken. boekstart in raalte

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een grotere woordenschat hebben. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen beginnen met een voorsprong aan hun schoolcarrière. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterkt de band tussen ouder en kind.

Tijdens de Voorleesuurtjes kunt u ervaringen uitwisselen en wordt er voorgelezen. Ook kunt u met uw kind samen boekjes bekijken uit de collectie. Bent u op zoek naar tips? Kijk eens op de website van Boekstart >>