Omgekeerde Universiteit

vrijdag 26 januari | 9.00 uur - 10.30 uur
Bibliotheek Raalte, Passage 6 in Raalte
Omgekeerde Universiteit

Vragen over uw tablet of smartphone? Hiervoor kunt u terecht bij de Omgekeerde Universiteit in de Bibliotheek in Raalte op vrijdagmorgen 26 januari.

Studenten van klas 1 van Landstede (opleiding Dienstverlening en nu ook ICT) geven ouderen uitleg over de tablet, smartphone en social media. Wie meer wil weten over e-mailen, Facebook, Whatsapp of de werking van tablets en smartphones. Kom langs en stel de vragen. Een groep studenten zit voor u klaar.

Aanmelden
Wij ontvangen graag  van tevoren van u een aanmelding. Daar kan het aantal studenten dat komt helpen op worden aangepast. U ben van harte welkom  van 9.00 tot ca. 10.30 uur in de Parabool en  in het Leer & MeerPlein van de Bibliotheek Raalte.

Aanmelden bij mevrouw Rensen van de KBO afdeling Raalte via (0572) 36 54 86 of via   is noodzakelijk i.v.m. ruimte en catering.