Website voorlezen

Tablet&computercafé in Bibliotheek Olst

woensdag 31 januari | 10.00 uur - 12.00 uur
Bibliotheek Olst, Jan Schamhartstraat 5f in Olst
Tablet&computercafé in Bibliotheek Olst

Tablet-Computer(TC)-café elke laatste woensdag van de maand in de Bibliotheek in Olst.

Heeft u wel eens problemen met uw computer? Of heeft u vragen over e-mailen, internetten of veiligheid van uw computer? Seniorenweb Olst-Wijhe, de Gezamenlijke Ouderenbonden Olst-Wijhe en de Bibliotheek Salland organiseren weer het gratis TC-Café op elke laatste woensdag van de maand. De inloop is van 10.00 tot 12.00 uur voor een ieder die met dit soort vragen zit.

Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, laptop of tablet, wordt u verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Deze hoeft u niet mee te nemen. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee. In de Bibliotheek in het Holstohus krijgt u individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij uw computervraag. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computerprogramma of computerveiligheid en gegevensopslag. In uw eigen tempo krijgt u uitleg en advies.

Iedereen, jong en oud, is welkom, de hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek, Ouderenbond of welke organisatie ook, kunt u gerust langs komen in het TC Café in de Brasserie en Bibliotheek in het Holstohus. En zijn de vrijwilligers allemaal al bezet? Dan helpen de gasten van het café elkaar en dan blijkt dat men samen heel veel weet!