Tabletcafé Bibliotheek Heino

vrijdag 19 januari | 10.00 uur - 12.00 uur
Bibliotheek Heino, Van Sonsbeeckstraat 1 in Heino
Tabletcafé Bibliotheek Heino

Elke 1e  dinsdagmorgen van de maand, en elke 3e vrijdagmorgen van de maand kunnen senioren voor deze digitale ondersteuning terecht, tussen 10:00 en 12:00 uur in de Bibliotheek Heino

Samenwerking tussen de Bibliotheek Salland en de Ouderenbonden KBO en PCOB heeft geleid tot het opzetten van een TabletCafé in Heino voor iedereen die meer wil weten over zijn of haar tablet of smartphone.

Er zijn coaches van de ouderenbonden aanwezig om u te helpen met uw tablet- gebruik. Het is geen les- of opleidingsmorgen, maar meer voor mensen die problemen of vragen hebben over het gebruik van tablet of smartphone, of gewoon meer ervaring willen opdoen, specifieke vragen hebben, of gezellig hun apps en kennis willen delen met anderen.

Elke 1e  dinsdagmorgen van de maand, en elke 3e vrijdagmorgen van de maand kunnen senioren voor deze digitale ondersteuning terecht, tussen 10:00 en 12:00 uur in de Bibliotheek aan de Van Sonsbeeckstraat 1 te Heino.
U hoeft geen lid te zijn van Bibliotheek of ouderenbond om het TabletCafé te bezoeken en de toegang is gratis. Er is een koffieautomaat in de Bibliotheek aanwezig.

Voor vragen kunt u terecht bij de Bibliotheek, tel. (0572) 391318, of bij de dhr. Umbach van de KBO tel.nr. (0572) 393355