Omgekeerde Universiteit

vrijdag 18 mei | 9.00 uur - 10.30 uur
de Bibliotheek, Passage 6 in Raalte
Omgekeerde Universiteit

Vragen over uw tablet of smartphone? Vraag het een student, bij de Omgekeerde Universiteit, op vrijdagochtend 18 mei.

Studenten van Landstede MBO geven ouderen uitleg over de tablet, smartphone en social media. Voor iedereen die meer wil weten over e-mailen, Facebook, WhatsApp of de werking van tablets en smartphones.

De studenten zijn afkomstig van de opleidingen ICT & Technologie en Dienstverlening. Kom gerust langs! En onthoud: domme vragen bestaan niet…

Ken je misschien iemand anders die het advies van de Omgekeerde Universiteit wel kan gebruiken? Deel dit bericht, of tag mensen in een reactie.

Aanmelden

Wij ontvangen graag van tevoren een aanmelding. Zo kunnen we bepalen hoeveel studenten we ongeveer vragen, en kunnen we genoeg koffie klaarzetten. De Omgekeerde Universiteit is van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur in Stichting de Parabool (voor in het Kulturhus) en in het Leer & Meer Plein van de Bibliotheek Raalte.
Aanmelden: telefonisch bij mevrouw Rensen van de KBO afdeling Raalte via (0572) 36 54 86, per e-mail via .