Website voorlezen

Cursus Klik & Tik

vrijdag 20 april - vrijdag 22 juni | 10.00 uur - 12.00 uur
de Bibliotheek, Jan Schamhartstraat 5f in Olst
Cursus Klik & Tik

Oefenen op internet? Een mail versturen, foto’s opslaan op de computer of zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Heel veel kan met de computer en op internet. Wilt u hiermee oefenen in een veilige omgeving? De Bibliotheek start een cursus voor beginners op vrijdag 20 april in Olst.

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heeft u ook een computer en wilt u uw digitale vaardigheid verbeteren? Wilt u graag meer op uw computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Tijdens onze cursus Klik&Tik leert u onder deskundige begeleiding in 10 lessen de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken. De cursus is interactief en speciaal voor beginners. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, die worden begeleid door enkele docenten.

Meer informatie
Deelname aan de cursus Klik & Tik bedraagt €15,- inclusief het bijbehorende oefenboek. De cursus is iedere vrijdag  van 10.00 tot 12.00 uur en start op vrrijdag 20 april. De cursus wordt gegeven in het in de Bibliotheek Olst.

Interesse? U kunt zich aanmelden in de Bibliotheek, via 0570-561664 of via de mail: .