Mijn Bibliotheek

Resultaten 1 - 10 van 64
Vakantie vol verhalen

Verhalen van de zee

Verhalen in vakantiesfeer, verteld door Annette Kiekebosch, geínspireerd op schilderijen van Ingrid de Olde.

Culturele avond

Film: I, Daniel Blake

Daniel Blake, timmerman, wordt ziek en vraagt een uitkering aan. Hij komt terecht in een on­door­dring­baar bu­reau­cra­tisch web.

Henny Zomer

Walk&Talk

Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Deze keer met Henny Zomer, coach in Raalte.

Digisterker

Overheidszaken digitaal regelen

Wegwijs op de websites van de overheid; DigiD aanvragen en gebruiken. Nieuwe gratis cursus vanaf donderdag 13 september.

HCC computerspreekuur

Voor al je computerproblemen

Deskundige vrijwilligers van computerclub HCC helpen je, gratis. Elke tweede en vierde donderdag van de maand.

Zing Nederlands met me!

Zing samen, verbeter je taal

Op een leuke manier je Nederlands verbeteren - zing samen Nederlandse liedjes! Voor nieuwe en ‘oude’ Nederlanders.

Studiekring 50Plus Wijhe

Eerste bijeenkomst voor het opstarten van een studiekring in Wijhe, donderdag 20 september.

Tabletcafé Heino

Haal alles uit je tablet en telefoon

Tablet en smartphone kunnen je leven verrijken. Haal alles uit je apparaat wat erin zit en schuif aan bij het Tabletcafé.

OV-inloopspreekuur

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren over reizen met het openbaar vervoer.

Tabletcafé Olst

Haal alles uit je tablet en telefoon