Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 18
Tablet&computercafé in Bibliotheek Olst

Tablet-Computer(TC)-café elke laatste woensdag van de maand in de Bibliotheek in Olst.

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel

Omgekeerde Universiteit

Vragen over uw tablet of smartphone? Vraag het een student, bij de Omgekeerde Universiteit, op vrijdagochtend 29 juni.

Boek op Schoot met Boer Boris

Op woensdag 4 juli is in de Bibliotheek Olst het laatste voorleesuurtje voor de vakantie. Het verhaal gaat over Boer Boris! Hij heeft vakantie. Ga je met hem mee naar zee?

Walk&Talk

Op 9 juli komt Bas Bolink van uitzendbureau Get Work! uit Raalte uitleg geven over de werkwijze van een uitzendbureau anno nu. Hoe gaan zij te werk? Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Digisterker

De overheid doet steeds meer via het internet en verwacht dat iedereen daar gebruik van maakt. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Daarom start er op donderdag 13 september een nieuwe cursus Digisterker.

Tabletcafé Bibliotheek Heino

Elke 1e  dinsdagmorgen van de maand, en elke 3e vrijdagmorgen van de maand kunnen senioren voor deze digitale ondersteuning terecht, tussen 10:00 en 12:00 uur in de Bibliotheek Heino

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer

Inloopspreekuur Openbaar Vervoer in de Bibliotheek Wijhe

Maandelijks inloopspreekuur met vragen over reizen met het openbaar vervoer in opdracht van de Provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel

Cursus Klik & Tik

Oefenen op internet? Een mail versturen, foto’s opslaan op de computer of zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Heel veel kan met de computer en op internet. Wilt u hiermee oefenen in een veilige omgeving? De Bibliotheek start een nieuwe cursus voor beginners op 2 oktober in Raalte.