Mijn Bibliotheek

Laden...

ICT-uitleg van een student
Omgekeerde Universiteit

Vragen over tablet, smartphone of laptop? Vraag het een student!

Omgekeerde Universiteit

Op vrijdagochtend 28 september is er weer een Omgekeerde Universiteit in de Bibliotheek in Raalte. Studenten van Landstede MBO Raalte geven ouderen uitleg over de tablet, smartphone en social media. Voor iedereen die meer wil weten over e-mailen, Facebook, WhatsApp of de werking van tablets en smartphones. De studenten zijn afkomstig van de opleidingen ICT & Technologie en Dienstverlening. Naast Landstede is ook ouderenbond KBO Raalte betrokken bij de organisatie.

Voor iedereen

De Omgekeerde Universiteit is toegankelijk voor iedereen en deelname is gratis. Wel is het prettig als deelnemers zich van tevoren aanmelden. Zo kunnen er genoeg studenten ingezet worden om iedereen te helpen. De Omgekeerde Universiteit vindt plaats in het Kulturhus in Raalte, in de ruimtes van Stichting de Parabool en de Bibliotheek Salland. Tijden: van 9.00 tot ongeveer 10.30 uur.

Aanmelden

Telefonisch bij mevrouw Rensen van de KBO afdeling Raalte via (0572) 36 54 86, per e-mail via .