Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 9 van 9

Gepubliceerd op: vrijdag 20 juli 2018

Na de zomervakantie opent de splinternieuwe schoolbibliotheek, in de vernieuwde hal van Brede school De Rietkraag in Raalte.

Gepubliceerd op: donderdag 12 juli 2018

Samenwerken aan ontwikkelkansen voor mensen!

Bibliotheken veranderen in educatieve, maatschappelijke organisaties. Met nieuwe dienstverlening gericht op zelfredzaamheid, participatie en persoonlijke ontwikkeling wordt ingespeeld op belangrijke maatschappelijke veranderingen. De functie Programmamanager Participatie heeft tot doel deze dienstverlening verder uit te bouwen.

Kijk voor de volledige vacature: Programmamanager Bibliotheek Salland

Gepubliceerd op: zondag 08 juli 2018

Bibliotheek Salland organiseert een cursus verstandig omgaan met geld.

Gepubliceerd op: donderdag 21 juni 2018

Wekelijks spreken ze af: tweetallen van een statushouder en een Raaltenaar. Zo doet een statushouder waardevolle kennis op over het leven in Nederland.

Gepubliceerd op: donderdag 31 mei 2018

De komende zomer kun je in de Bibliotheek meedoen aan een speciale Zomerleesclub. In een Zomerleesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Gepubliceerd op: vrijdag 25 mei 2018

De maandelijkse nieuwsbrief van de Bibliotheek Salland staat vol tips voor activiteiten, cursussen en nieuwe aanwinsten. Ontvang jij hem al?

Gepubliceerd op: maandag 18 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.