Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 7 van 7

Gepubliceerd op: vrijdag 05 oktober 2018

Het was feest op donderdag 4 oktober op de school SO de Zonnehof/ VSO Hofplein in Raalte. Na lang wachten mochten de leerlingen een speciaal cadeau uitpakken: hun eigen schoolbibliotheek.

Gepubliceerd op: maandag 17 september 2018

Hij is bedrijfsleider, maar tot voor kort kon hij zijn eigen mails niet beantwoorden. Nu wel! Het mooiste vindt Ricardo toch dat hij nu zijn dochtertje kan voorlezen.

Gepubliceerd op: maandag 17 september 2018

Een boek lezen is verdwijnen in een wereld die de schrijver je aanreikt. Tegelijkertijd geef je die wereld jouw vorm, vanuit je eigen ervaringen en gedachten. Omdat iedere lezer anders is, kan samen praten over boeken je leeservaring nog veel rijker maken.

Gepubliceerd op: zondag 08 juli 2018

Bibliotheek Salland organiseert een cursus verstandig omgaan met geld.

Gepubliceerd op: donderdag 21 juni 2018

Wekelijks spreken ze af: tweetallen van een statushouder en een Raaltenaar. Zo doet een statushouder waardevolle kennis op over het leven in Nederland.

Gepubliceerd op: vrijdag 25 mei 2018

De maandelijkse nieuwsbrief van de Bibliotheek Salland staat vol tips voor activiteiten, cursussen en nieuwe aanwinsten. Ontvang jij hem al?

Gepubliceerd op: maandag 18 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.