Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 10

Gepubliceerd op: vrijdag 22 juni 2018

Bibliotheek Salland organiseert een cursus verstandig omgaan met geld.

Gepubliceerd op: donderdag 21 juni 2018

Wekelijks spreken ze af: tweetallen van een statushouder en een Raaltenaar. Zo doet een statushouder waardevolle kennis op over het leven in Nederland.

Gepubliceerd op: dinsdag 19 juni 2018

Op woensdag 4 juli is in de Bibliotheek Olst het laatste voorleesuurtje voor de vakantie. Het verhaal gaat over Boer Boris! Hij heeft vakantie. Ga je met hem mee naar zee?

Gepubliceerd op: maandag 04 juni 2018

Het was hard werken, op zaterdag 2 juni in de Bibliotheek in Raalte. Afgelopen week was het de Week van de Amateurkunst. De Poëziekring Raalte presenteerde in de bibliotheek gedichten van leden.

Gepubliceerd op: donderdag 31 mei 2018

De komende zomer kun je in de Bibliotheek meedoen aan een speciale Zomerleesclub. In een Zomerleesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Gepubliceerd op: vrijdag 25 mei 2018

De maandelijkse nieuwsbrief van de Bibliotheek Salland staat vol tips voor activiteiten, cursussen en nieuwe aanwinsten. Ontvang jij hem al?

Gepubliceerd op: woensdag 18 april 2018

Samen nieuwe onderwerpen verkennen en uitdiepen, kennis en meningen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel senioren een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven. In Raalte start een studiekring voor 50-plussers in de Bibliotheek.

Gepubliceerd op: maandag 18 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat jij ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.