Mijn Bibliotheek

Laden...

meisje achter pcWilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Salland?
Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Abonneren is gratis en u kunt deze instellingen te allen tijde weer veranderen.

• Bent u lid van de Bibliotheek Salland en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Salland en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Lees eerdere nieuwsbrieven

Nieuwsbrief mei 2018