Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Eric Milton bij Cultureel Café Heino

Eric Milton bij Cultureel Café Heino

Vanwege de coronamaatregelen gaat deze avond helaas niet door.

Op dinsdag 7 december komt een bijzondere inwoner van Heino bij ons optreden. Eric Milton is een klassiek geschoolde tenor. Hij zal u verwonderen en verrassen met een breed repertoire. Eric zingt met een prachtige stem liederen van internationale componisten en songwriters. 

Hij heeft een verleden als marinier en was eerder een ambitieus bokser. Staat dat in schril contrast het werk van een klassieke zanger? Al jaren zingt hij verfijnde klassiekers, in het Italiaans, Spaans, Duits en Engels. Hij staat niet alleen in theaters en op festivals, tegenwoordig ook in verzorgingshuizen. Daar laat hij ouderen geluksmomentjes beleven. 

Eric: "Muziek gaat vaak over liefde, hoop, loslaten, vriendschap, boosheid. Het kan therapeutisch werken. De nummers die ik zing komen regelrecht uit het hart. En dan zie je in de zaal ook van alles gebeuren.” 

Het wordt een optreden met een gevarieerd repertoire. Van Puccini tot Bocelli. En van licht klassiek tot lichte popmuziek. Iedereen is welkom; operaliefhebbers of gewoon nieuwsgierigen. Het wordt een bijzondere muzikale middag, die u beslist niet mag missen. 

De bijeenkomst is vrij toegankelijk. Wij vragen een vrijwillige bijdrage om dit mogelijk te maken. Tijdens de pauze is er koffie en thee voor € 1, contant te betalen (pinnen is niet mogelijk).

Bij deze bijeenkomst geldt de QR-verplichting.

Datum dinsdag 7 december 2021
Tijd 15.30 tot 17.00 uur
Waar Bibliotheek Heino
Voor wie Voor alle leeftijden
Prijs Vrije gift