Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Wethouder Hans Olthof leest voor

Benieuwd hoe een wethouder een monster vangt? Kom dan naar het voorleesfeestje op 2 februari in de bieb in Olst!

Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale Voorleesdagen 2022. Dit jaar staat het prentenboek Maar eerst ving ik een monster van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer centraal.

De Voorleesdagen in Olst worden gevierd met een voorleesuurtje door niemand minder dan Hans Olthof, wethouder in de gemeente Olst-Wijhe. Op woensdag 2 februari om 14.30 uur opent hij het monsterboek in de bibliotheek in Olst.

Na het verhaal gaan we zelf monsters vangen! Wacht niet te lang met aanmelden, want vanwege corona is er plek voor 8 kinderen met ouder(s).

Meld je aan via de oranje knop hieronder. NB graag één keer aanmelden (alleen je kind).

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 2 februari 2022
Tijd 14.30 uur
Capaciteit 8