Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boek in het Bos

Je heerlijk laten onderdompelen in vier geweldige voorstellingen tijdens een pop-up voorleestheater Boek in Bos? Kom dan naar het Amfitheater Lommerrijk in Luttenberg!

Kom samen met je (groot)ouders, broertjes en zusjes naar het Amfitheater voor een mooi voorleesverhaal. Voor Boek in het Bos wordt Amfitheater Lommerrijk vier woensdagavonden in de zomer omgetoverd tot een waar pop-up voorleestheater. De data: 13, 20, 27 juli en 3 augustus.

Op 13 en 27 juli vind je op de route naar het theater verrassende kaarten met leuke activiteiten die met de voorstelling van die avond te maken hebben.

Krijg je door deze prachtige voorstellingen en verhalen ook zin om zelf boeken te lezen? Dan leent bibliotheek Salland in het theater op 13 en 27 juli boeken aan je uit.

Boek in het Bos is voor iedereen die van voorlezen houdt, opgave is niet nodig en de toegang is gratis.

Boek in het Bos wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste inwoners van Luttenberg.

Datum woensdag 27 juli 2022
Tijd 18.30 tot 19.00 uur
Voor wie Kinderen (0-4 jaar), Kinderen (4-6 jaar)
Prijs Gratis