Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Walk&Talk

met loopbaanadviseur Marcel Nijhuis
Walk&Talk - afbeelding van mensen aan het werk

Maandag 14 januari om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand een workshop: maak je perfecte LinkedIn-profiel.

Als sollicitant wil je geïnspireerd, betrouwbaar en enthousiast overkomen. Daarbij helpt het om je presentatie op LinkedIn perfect op orde te hebben. In zijn workshop laat loopbaanadviseur Marcel Nijhuis je zien hoe dat moet en vervolgens ga je zelf aan de slag. Om je digitale visitekaartje helemaal af te maken, kan je tijdens de Walk&Talk van maandag 14 januari gratis een goede foto laten maken. Deelname is gratis, maar let op: het aantal deelnemers is ditmaal beperkt. Het is dus deze keer nodig om je aan te melden.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de workshop Maak je perfecte LinkedIn-profiel? Vul dan je e-mailadres in en klik op ‘Aanmelden’.

We sturen je zo snel mogelijk de bevestiging van je deelname. 


Of stuur een e-mail naar Froukje Weber: