Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Genoeglijke middag aan de IJssel

Simone van der Vlugt
Genoeglijke middag aan de IJssel

Bestsellerauteur Simone van der Vlugt is te gast tijdens de jaarlijkse schrijversmiddag op zondag 31 maart in Olst, in de Bibliotheek. Van der Vlugt schrijft thrillers en historische romans.

Haar laatste werk Wij zijn de Bickers is haar eerste non-fictiewerk, over de Amsterdamse regentenfamilie Bicker.

Simone Van der Vlugt is een veelzijdig schrijver. Ze schrijft historische romans voor zowel volwassenen als voor jongeren. Nachtblauw bijvoorbeeld, een roman die speelt in de Gouden Eeuw, is – ook in diverse buitenlandse vertalingen – een enorm succes. Tijdens het interview zal ze zeker vertellen hoe ze kan afwisselen tussen historische verhalen en het schrijven van bloedstollende thrillers. In het najaar staat alweer de uitgave van haar volgende roman gepland, dus wie weet licht ze een tipje van de sluier op. In de pauze zal Van der Vlugt boeken signeren.

Het jaarlijkse schrijversoptreden in Olst staat bekend als de Genoeglijke middag aan de IJssel. Boek & Kantoor Korten in Olst organiseert het samen met de Bibliotheek Salland en de Maatschappij tot nut van het algemeen departement Olst-Deventer (’t Nut).

De lezing begint om 14.30 uur in de Bibliotheek in Olst. Kaarten zijn te koop bij Boek & Kantoor Korten in Olst.

Zondag 31 maart
14.30 uur - Bibliotheek Olst

Entree prijzen
€7,50 leden Bibliotheek, leden ’t NUT en Vrienden van Korten
€5 voor studenten en scholieren.
€10 voor niet-leden.

Kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Korten Aaldert Geertsstraat 19 in Olst of via mail: