Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Bieb, bits en bots: Verderkijkdoos – ik word kunstenaar!

We lezen samen het boek Dit is voor jou over een kleine kunstenaar. Daarna maak jij je eigen interactieve kunst in de Verderkijkdoos!

Deze Kinderboekenweek gaat om ‘Worden wat je wil'! Dit is voor jou gaat over een jongen die erg van tekenen houdt, maar niemand toont interesse. Dan ontmoet hij een echte schilder. Samen tekenen en schilderen ze erop los.

Nadat we dit boek samen lezen, kunnen jullie je eigen creativiteit en fantasie kwijt in mooie tekeningen en knutsel- of klei-werken. In de Verderkijkdoos kun je daarmee een interactief kunstwerk maken!

Inschrijven

Wil je zeker zijn van een plek? Dan kun je je hieronder inschrijven. We houden ons aan de corona richtlijnen en vragen je bij gezondheidsklachten niet te komen. Ouders kunnen zich samen met hun kind voor de workshop inschrijven. Er is plaats voor 8 ouders en 8 kinderen. Een broertje of zusje is ook welkom.

Heb je vooraf vragen? Mail naar

Datum woensdag 13 oktober 2021
Tijd 15.00 tot 16.00 uur
Capaciteit 8