Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boekenverkoop

Afbeelding van een stapel boeken

Vanaf maandag 15 april is er weer boekenverkoop in de Bibliotheek Salland.

Voor sommige boeken is april de wreedste maand. Want dan komt een einde aan een comfortabele winterslaap in de uitleenkasten van de Bibliotheek Salland en worden ze verplaatst naar een grote tafel waar grijpgrage handen koortsachtig zoeken naar de laatste leesvoerkoopjes. Met andere woorden: het is weer voorjaarsschoonmaak in de Bibliotheek Salland!

Om in de bibliotheekkasten ruimte te maken voor actuele titels, worden afgeschreven boeken uit de collectie verkocht. De prijzen zijn schappelijk: 50 cent per stuk of 5 euro voor een tas vol. Heb je eenmaal wat mooie aanwinsten gescoord, blijf de tafels met te verkopen boeken dan in de gaten houden. Deze voorraad wordt regelmatig aangevuld. De verkoop loopt tot en met 31 mei.