Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Maak je zelfontworpen hologram!

Hoe kun je een voorwerp tot leven brengen als hologram?

In deze workshop georganiseerd door Tetem* gaan we aan de slag met het maken van een zelfontworpen hologram.

Je kiest een voorwerp waar je blij van wordt, maar dat ook te maken heeft met geschiedenis (thema kinderboekenweek oktober 2020). Neem dit voorwerp mee naar de bibliotheek en maak van het voorwerp een video. Deze ga je vervolgens projecteren in een zelfgebouwde hologramprisma. Deze transparante en ruimtelijke verschijning kun je vervolgens van alle kanten bewonderen!

Bij vragen, mail naar  We houden ons aan de afspraken rondom corona. Kijk ook in de agenda voor andere activiteiten!

Deze workshop is ook in Raalte en in Olst

Tetem is een onderzoekend presentatieplatform vol met creatieve makers en denkers. In oktober hebben zij de MaakMeeMaand opgezet in Overijssel. Er worden dan honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Doe je mee? Er is plaats voor 8 deelnemers van 10-16 jaar. Wil je zeker zijn dat je een plekje hebt? Schrijf je dan in via de knop hieronder.

Datum woensdag 21 oktober 2020
Tijd 14:30 tot 16:00 uur
Capaciteit 8
Beschikbaar 0