Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Klik&Tik

Werken met de computer en internet hoort tegenwoordig bij het dagelijks leven.

De cursus Klik & Tik is voor digitale beginners: stap voor stap, in je eigen tempo.

Je volgt de cursus in een kleine groep en er zijn meerdere docenten. Zo kan je alle hulp krijgen die je nodig hebt.

Dit ga je leren:

1. De basis. Je leert typen, e-mailen, en gaat het internet op. Iedereen kan starten met Klik & Tik. Ook als je nog helemaal nooit met de computer hebt gewerkt. Je leert zo snel of langzaam als je zelf wilt.
  2. Internet. Je gaat websites bekijken, zoeken, e-mailen, downloaden en iets aanvragen.
  3. Samen op ’t web. Je leert meer over sociale media. Je maakt kennis met Facebook, WhatsApp, YouTube en Skype.

Meedoen

Klik op de knop ‘Schrijf je in’ hieronder. De cursus kost € 15,–. Je kunt dit direct betalen via iDeal internetbankieren, of contant tijdens de cursus.

Datum vrijdag 18 september 2020
Tijd 13:30 tot 15:30 uur
Capaciteit 6
Beschikbaar 3