Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Achter de schermen van personeelswerving

Achter de schermen van personeelswerving

Maandag 2 november om 10.30 uur is er weer een online Walk&Talk-bijeenkomst, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand ben je te gast bij hrm-adviseur van de gemeente Raalte, Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis. Zij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het werven van personeel.

Ben je op zoek naar werk? En solliciteer je? Dan stuur je je brief en CV in de meeste gevallen naar de HR afdeling van een organisatie. Ben je ook nieuwsgierig wat er na het ontvangst van je brief gebeurt?

Wat valt een HR medewerker dan op,  hoe wordt de selectie gemaakt? En wat zijn de adviezen die een HR medewerker geeft aan een sollicitant.

Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, HR adviseur van de gemeente Raalte vertelt je er deze Walk & Talk bijeenkomst meer over.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé prettige ontmoetingsplek voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke eerste maandag van de maand om 10.30 uur. Deze maand wordt de bijeenkomst online gehouden. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Datum maandag 2 november 2020
Tijd 10:30 tot 12:00 uur
Capaciteit 10
Beschikbaar 0
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+), Senioren (60+)
Soort activiteit Workshop
Prijs Gratis
Inschrijven is niet (meer) mogelijk