Voor welke leeftijd?: 18+ Iedereen boven 18
Leren, lezen en lenen: Spreekuren
Thema: Hobby en vrije tijd
Locatie en service: Bibliotheek Raalte

Voor al je vragen en problemen met de computer

Heb je weleens problemen met de computer? Of zit je met vragen, bijvoorbeeld over het installeren van een programma of het werken ermee? Iedere tweede en vierde donderdag van de maand kun je hiermee terecht bij het inloopspreekuur van HCC IJssellanden in de Bibliotheek in Raalte.

Behulpzaam en informatief

De vrijwilligers van computerclub HCC IJssellanden zien een uitdaging in elke vraag over hardware (apparatuur) en software (programma's). Kom gerust langs met je laptop of computer. Vaak hebben vervelende problemen een simpele oplossing en kan je ter plekke worden geholpen. Mocht dat niet zo zijn, dan sturen de vrijwilligers je niet de deur uit zonder goed advies.

Waar en wanneer?

Het inloopcomputerspreekuur is elke tweede en vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in Raalte. Op of rond feestdagen en vakanties kan de programmering afwijken. Alle HCC-inloopspreekuren staan in de Agenda.

Het spreekuur start om 13.30 uur en loopt tot 16.30 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek en ook niet van HCC om het inloopspreekuur van HCC IJssellanden te bezoeken. De toegang is gratis.

Meer informatie

Vragen? Bel de Bibliotheek Salland, locatie Raalte op 0572-36 36 37.
De contactpersoon namens HCC IJssellanden is Gerard Langen: