Direct naar de inhoud
Voor welke leeftijd? 18+ Iedereen boven 18
Leren, lezen en lenen Spreekuren
Thema Hobby en vrije tijd
Locatie en service Bibliotheek Raalte

Voor al je vragen en problemen met de computer

Heb je weleens problemen met de computer? Of zit je met vragen, bijvoorbeeld over het installeren van een programma of het werken ermee? Iedere tweede en vierde donderdag van de maand kun je hiermee terecht bij het computerspreekuur in de Bibliotheek in Raalte.

Behulpzaam en informatief

De vrijwilligers van HCC!ijssellanden zien een uitdaging in elke vraag over hardware (apparatuur) en software (programma's). Meld je gerust met je laptop of computer. Vaak hebben vervelende problemen een simpele oplossing en kan je ter plekke worden geholpen. Mocht dat niet zo zijn, dan sturen de vrijwilligers je niet de deur uit zonder goed advies.

Waar en wanneer?

Het inloopcomputerspreekuur is elke tweede en vierde donderdag van de maand in de Bibliotheek in Raalte. Op of rond feestdagen en vakanties kan de programmering afwijken. Alle inloopspreekuren staan in de Agenda.

Het spreekuur start om 14.00 uur en loopt tot 16.00 uur. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om het computerspreekuur te bezoeken. Deelname is gratis, wel is het nodig om je vooraf aan te melden. Zo kunnen de vrijwilligers zich alvast even verdiepen in je vraag.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan het eerstvolgende Computerspreekuur? Vul dan je e-mailadres in, voeg een korte omschrijving van je probleem of vraag toe en klik op ‘Aanmelden’.

We sturen je meteen automatisch een bevestiging per e-mail.

Meer informatie

Vragen? Bel de Bibliotheek Salland, locatie Raalte op 0572-36 36 37. Contact: