Cursus Werken met de digitale overheid
Voor welke leeftijd? 18+ Iedereen boven 18, 50+ Senioren
Leren, lezen en lenen Cursussen
Thema Onderwijs
Locatie en service Bibliotheek Raalte, Bibliotheek Olst, Bibliotheek Heino

Online je zaken doen met gemeente en Rijk

In deze cursus leer je je weg te vinden op de websites van bijvoorbeeld je eigen gemeente, de Rijksoverheid, de Belastingdienst of het UWV.

DigiD

Voor toegang tot al die sites heb je een DigiD nodig. In de cursus DigiSterker vraag je een DigiD aan en leer je ermee werken.

Cursusinformatie

De cursus Werken met de digitale overheid volg je online. Je neemt het lesmateriaal in je eigen tempo door, volgens je eigen planning.

Elke week is er een online bijeenkomst. Daar stel je vragen en ontmoet je andere deelnemers.

Je moet al een beetje met computers en internet kunnen omgaan.

De online cursussen van de Bibliotheek Salland zijn – in elk geval voorlopig, vanwege de coronoacrisis en de sluiting van de bibliotheek – gratis.

Bekijk alle cursussen en evenementen in de agenda

Aanmelden

Ga in de agenda naar een cursus die je wilt volgen en meld je aan via het webformulier.

Je kunt ook mailen naar , of bel ons op 0572-363637.