Jeugd en Onderwijs

voor professionals, kinderen en ouders

Op deze pagina vind je de beste tips van onze leesconsulenten. We vullen deze verzameling regelmatig aan. Alles wat je hier vindt, kan je vanuit huis gratis gebruiken. Het reguliere aanbod van de Bibliotheek op school en Boekstart wordt binnenkort geleidelijk weer opgestart. Houd de website van de Bibliotheek Salland in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Nog even iets om op te letten: hoe leuk het ook is, een video waarin je een boek voorleest mag je niet online plaatsen, vanwege het auteursrecht.

Handige links

jeugdbieb.nl jeugdbibliotheek.nl de Digitale Voorleestas

Resultaten 1 - 10 van 108

Gepubliceerd op: donderdag 15 juli 2021

Nog geen lid van de bieb? Deze zomer kan iedereen van 0-18 jaar gratis 10 e-books en 10 luisterboeken lenen. De zomeractie ‘Boek ’n Trip’ van Jeugdbibliotheek.nl loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2021. Wil je daarna doorlezen? Een jeugdabonnement is bij Bibliotheek Salland altijd gratis.

Gepubliceerd op: vrijdag 09 juli 2021

Verstoppertje

Beer en Haas spelen verstoppertje. Haas kan de grote Beer steeds snel vinden. Maar als Beer Haas moet zoeken, is het lastiger. Hoe kan dat nou?

Gepubliceerd op: vrijdag 09 juli 2021

Is Petra een berg? Een eiland? Een ei? Wat Petra vandaag ook is, ze voelt zich steengoed!

Gepubliceerd op: vrijdag 09 juli 2021

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van de Bibliotheek wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?  

Gepubliceerd op: donderdag 29 april 2021

Het is meivakantie! Tijd om lekker de straat op te gaan en aan de slag te gaan met…poëzie! Doe mee met deze leuke opdracht en maak kans op een mooie prijs!