Direct naar de inhoud

Nieuwsbrief mei 2018

Nieuwsbrief Bibliotheek Salland

de Bibliotheek Salland vestiging Raalte
april 2018

Nieuwsbrief Bibliotheek Salland

 

 
img

Wekelijks voorleesuurtje

Wekelijks voorleesuurtje Wist je dat er in jouw bieb elke week een voorleesuurtje is? Voor kinderen tot 2,5 jaar. Heino/Olst: wo 10-11 uur, Raalte: vrij, 9.30-10.30 uur.
img
img

Klik&Tik

Speciale computercursus voor beginners. Ontdek wat er kan met computers en internet! Tien lessen: vanaf 17 april in Raalte, vanaf 20 april in Olst.
img
img

Uitstraling!

Een krachtig imago bij het solliciteren – hoe bouw ik daaraan? Deze maand in Walk&Talk, maandag 9 april 9 uur, bibliotheek Raalte.
img
lees meer >
lees meer >
lees meer >
img

Belastingdagen

De Bibliotheek ondersteunt bij de aangifte inkomstenbelasting. Iedereen kan gebruikmaken van een computer met internet, en in Olst en Raalte wordt een Belastingdag gehouden. In Olst kan je op 6 april tussen 9 en 4 terecht voor hulp van Financiën de Baas. Op dinsdag 10 april tussen 14.00 tot 15.30 krijg je in Raalte info en advies van Adficount.
lees meer >

Nieuw in de Bibliotheek

De Krijtman – C.J. Tudor: Sleutelfiguur in het oplossen van een oude moordzaak, komt om het leven voordat hij iets kan vertellen. | Café Zon & Zee (Jenny Colgan): Medewerkster van advocatenkantoor moet terug naar het Schotse eiland dat ze juist ontvlucht was. | De avond is ongemak (Marieke Lucas Rijneveld): Gereformeerd boerengezin wordt getroffen door de dood van een kind. | Mij niet gezien (H.N. Kowitt): Een worsteltoernooi? Om daar onderuit te komen moet Dennis voorzitter van de leerlingenraad worden… | Zaterdag (Saskia Halfmouw): Wat doe jij op de fijnste dag van de week? Zoekboek vol zaterdagpret.
img

Boekstartcoach met digi-vragenuurtje

De Bibliotheek Salland heeft nu een Boekstartcoach. De Boekstartcoach helpt ouders van baby’s, dreumesen en peuters aan een goede start van een leven lang leesplezier. Ook geeft ze advies en tips over lees-apps, websites en mediawijsheid. Op vrijdag 13 april schuift de Boekstartcoach aan bij het Mammacafé in de Bibliotheek Raalte, van 9.30 tot 10.30 uur.
img

Start Studiekring 50Plus Raalte

Samen nieuwe kennis opdoen en thema’s bespreken: deelname aan een studiekring houdt je actief en betrokken. Een studiekring is een vaste groep van 10-15 mensen die regelmatig bij elkaar komen. In de Bibliotheek Raalte start een studiekring voor 50-plussers. Op maandag 16 april is er een informatiebijeenkomst van 10 tot 12 uur.
lees meer >
.

Klik hier om jouw abonnement op deze nieuwsbrief te wijzigen