Mijn Bibliotheek

Laden...

Thrillers hét favoriete vakantieboek!

Op het strand met een spannend boek, maar welk boek kies jij? Er is super veel inspiratie tijdens de Spannende Boeken Weken! Van 6 tot en met 24 juni staan thrillers bij ons in de spotlights.

Tijdens de Spannende Boeken Weken is ook in de Bibliotheek Salland de spanning om te snijden. Kom langs en kies uit een ruim assortiment aan spannende boeken, óf zoek jouw spannende boek gewoon thuis op de bank uit!

De winnaar van de Gouden strop 2018 is Willem Asman met Enter - Rebound 1
De Schaduwprijs 2018, beste Nederlandstalige thrillerdebuut is gewonnen door Eva Keuris met het boek Over het spoor

Zoals elk jaar wordt de Gouden Strop uitgereikt aan het beste Nederlandstalige spannende boek. Genomineerden dit jaar: Akte van berouw van Chris Houtman, Bling Bling 2 - De Zaventemmers van Jan van der Cruysse, Broertje van Michael Berg, Enter - Rebound 1 van Willem Asman en Over het spoor van Eva Keuris.

Genomineerden voor de Schaduwprijs 2018 (Prijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut)
Een nieuw begin van Angelique Haak, King Coke van Dannis Kramers en Over het spoor van Eva Keuris.

Klik op de link om deze spannende boeken te reserveren in de Bibliotheek!