Gratis proefabonnement

Tot afgelopen maand genoten lezers in het hele land van het cadeautje van de Bibliotheek, de ThuisBieb app. De bibliotheken waren dicht, vanwege corona. In een gratis app voor iedereen stonden talloze prachtige boeken die gratis te lezen waren. De ThuisBieb was er tot 1 juni. Tot die tijd zijn er bijna een miljoen boeken gelezen!

Gratis proefabonnement voor ThuisBieb-gebruikers

Wist je dat de Bibliotheek je nog veel meer inspiratie en leesplezier kan bieden? We willen je graag daarmee laten kennismaken.

Daarom krijg je vanaf nu tijdelijk een proefabonnement helemaal gratis. Aarzel niet, want dit aanbod loopt af op 30 juni.

Nu gratis 3 maanden

Meer argumenten?

• De Bibliotheek in jouw woonplaats staat vol met een enorme collectie boeken die je kan lezen en lenen.
  • Als lid kan je tienduizenden e-books lezen op je device of e-reader, en talloze luisterboeken beluisteren.
  • Je kan gebruikmaken van een prachtige verzameling online kennis- en gegevensbronnen.
  • In de Bibliotheek houden we inspirerende workshops, cursussen en lezingen.

Twijfel niet!

Het aanbod is geldig tot en met 30 juni 2020