Direct naar de inhoud

Na de zomer

Door met zijn allen waakzaam en voorzichtig te blijven omgaan met het coronavirus, zorgen we er samen voor dat er weer steeds meer kan. Bij de Bibliotheek Salland bereiden we nu het programma voor de tweede helft van 2020 voor. Cursussen, culturele avonden, taalhulp: het komt er allemaal weer aan, soms in een andere vorm dan je gewend bent. Blijf voorzichtig en blijf op elkaar letten!

Leren

In augustus plannen we het vervolg van de cursussen die liepen toen de lockdown inging. Als die cursussen zijn afgerond, starten er nieuwe. Kijk voor de verschillende soorten cursussen over computers en internet op de pagina Digitaal

Walk&Talk, de netwerkbijeenkomsten voor iedereen die (nieuw) werk zoekt, zijn de afgelopen maanden digitaal gehouden. Vanaf september zijn er weer bijeenkomsten,elke maandag om 10.30 uur in Raalte. Houd de agenda in de gaten. 

De spreekuren van de Taalpunten zijn alweer begonnen. Er is nu zomerstop, maar daarna kan iedereen met een taalvraag weer terecht in Raalte, Ommen, Ols, Heino en Wijhe. Zie de pagina van Taalpunt

Cultuur

In Ommen start Ccoba met een seizoen vol culturele avonden. Deze worden nu gehouden in de Theaterzaal van de Carrousel, om de nodige afstand tussen bezoekers te waarborgen. Er kunnen maximaal 50 bezoekers komen. Zie voor de programmering binnenkort de Agenda en de pagina Ccoba.

Het Cultureel Café Heino besluit op een later moment over het aanbieden van een programma. 

Agenda, site en nieuwsbrief

Voor alles geldt: houd de agenda in de gaten, bekijk het nieuws op de site, of vraag het in de Bibliotheek aan een van onze medewerkers. 

Lees je de nieuwsbrief al? Twee keer per maand houden we je op de hoogte. Nu abonneren