E-books, leen ze bij de Bibliotheek!

Bibliotheekmedewerkers en -leden laten hun favoriete e-book zien

De Bibliotheek staat bekend om het lenen van velen prachtige boeken. Maar wat als dat ene boek net uitgeleend is? Op vakantie zonder kilo's boeken? Je leent gewoon onze e-books! Boeken altijd en overal beschikbaar op de e-reader, iPad of tablet. In het Jaar van het Boek staan we stil bij onze grote collectie boeken in papieren en elektronische vorm.

E-book account aanmaken voor e-reader - Instructievideo

E-books lezen op tablet of smartphone?  Kijk hier

Wat kost e-books lenen?
Als je lid bent van de Bibliotheek kunt je elke 3 weken tot wel 10 e-books tegelijk lenen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je bent ook nooit te laat met het inleveren van geleende e-books, want ‘terugbrengen’ gaat automatisch. Had je jouw e-book nog niet uit? Geen probleem: je kan het onbeperkt verlengen. Lezen kan op elk apparaat; je hoeft dus niet per se een e-reader te hebben. Het kan ook op je smartphone of tablet. Nog geen lid van de Bibliotheek? Word nu direct online lid voor €42,50 en lees nog deze week je favoriete e-books!