Opening Leer&Meer Plein

Gepubliceerd op: vrijdag 21 april 2017

Woensdag 19 april werd in de Bibliotheek Raalte de nieuwe ruimte geopend door wethouder Frank Niens

Leer&Meer Plein, dat is de naam die Mariët Nikamp bedacht voor de nieuwe bibliotheekruimte in Raalte. Een ruimte die meer is dan lezen! Daar kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, alleen of in groepsverband.
Wethouder Frank Niens onthulde niet alleen de naam van de nieuwe ruimte, maar opende ook de Brede Bibliotheek in Raalte.

De Brede Bibliotheek
De Bibliotheek is steeds meer een plek waar je nieuwe vaardigheden aanleert en versterkt. Juist voor mensen die moeite hebben om bij te blijven in deze snel veranderende wereld. Dit doet de Bibliotheek niet alleen, maar samen met haar partners. Samen helpen zij mensen op weg om beter mee te komen in de maatschappij. Deze eigentijdse functie van de Bibliotheek heeft nu ook een zichtbare, fysieke plek gekregen waar iedereen terecht kan.

Kom gerust binnenlopen om een kijkje te nemen.