Cursus Klik & Tik

Gepubliceerd op: zaterdag 09 september 2017
Cursus Klik & Tik

Oefenen op internet? Volg de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek.

Een mail versturen, foto’s opslaan op de computer of zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Heel veel kan met de computer en op internet. Wilt u hiermee oefenen in een veilige omgeving? De Bibliotheek start een nieuwe cursus voor beginners op dinsdag 12 september in Raalte.

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heeft u ook een computer en wilt u uw digitale vaardigheid verbeteren? Wilt u graag meer op uw computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Tijdens onze cursus Klik&Tik leert u onder deskundige begeleiding in 10 lessen de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken. De cursus is interactief en speciaal voor beginners. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, die worden begeleid door enkele docenten.

Meer informatie
Deelname aan de cursus Klik & Tik bedraagt €15,- inclusief het bijbehorende oefenboek. De nieuwe cursus is iedere dinsdag van 9.30-11.30 uur  en start op dinsdag 12 september. De cursus wordt gegeven in het Leer&Meer Plein in de Bibliotheek Raalte.

Interesse? U kunt zich aanmelden in de Bibliotheek, via 0572- 36 36 37 of via de mail: