Website voorlezen

Walk&Talk: de kracht van kleur

Gepubliceerd op: donderdag 13 juli 2017
Walk&Talk: de kracht van kleur

Maandag 14 augustus om 9.30 uur is er weer een Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte voor iedereen die werk zoekt. Het thema is ‘de kracht van kleur’ met gastspreker Francien Steunenberg, imagoconsulent uit Raalte.

Francien Steunenberg (www.franciensteunenberg.nl)  geeft een presentatie over kleurbeleving. Want kleur verbindt en kleur communiceert. Als je op zoek bent naar werk kun je daar tijdens sollicitaties je voordeel mee doen. Iedere kleur staat voor bepaalde kwaliteiten en drijfveren. Francien laat jou ontdekken welke kwaliteiten je hebt of nog kunt ontwikkelen. En hoe je deze kwaliteiten met kleur kunt versterken in je dagelijks leven.

Praktische informatie

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Walk&Talk zorgt voor beweging in jouw zoektocht naar werk. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via .

Graag tot ziens in de Bibliotheek!