Digi Bingo: ontdek de mogelijkheden apps

Gepubliceerd op: woensdag 29 november 2017
Digi Bingo: ontdek de mogelijkheden apps

Tablets en smartphone bevatten vaak standaard al veel handige apps. Welke dat zijn, en vooral: wat zijn nog andere apps waar je wat mee kunt? Willem Umbach, actief KBO lid uit Heino, heeft een digitale bingo ontwikkeld waarmee een reis gemaakt wordt langs diverse apps en hun toepassingen die voor ouderen interessant kunnen zijn. De Digi Bingo is  dinsdag 12 december van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur in de Bibliotheek Raalte.

Welke app is bruikbaar voor mij?
Door middel van een presentatie  gericht op ouderen met een tablet of smartphone, worden een aantal apps gepresenteerd. Ervaringen, tips en ideeën worden daarbij uitgewisseld.

Interesse?
De presentatie wordt gehouden in het Leer&MeerPlein van de Bibliotheek Raalte op dinsdag 12 december van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur. Interesse? Graag van tevoren aanmelding via onderstaande mogelijkheden via e-mail of tel.nr.(0572) 36 36 37.