Verhaal ver weg en lokaal

Gepubliceerd op: woensdag 07 februari 2018
Verhaal ver weg en lokaal

Levensverhalen van ‘oude’ en ‘nieuwe’ Raaltenaren: de ‘nieuwe’ inwoner is een vluchteling die nu in Raalte woont, de ‘oude’ Raaltenaar woont er al langer. Tijdens het project Verhaal ver weg en lokaal  hebben vijf tweetallen elkaar een kijkje in elkaars leven gegeven. Luister op donderdagavond 22 februari naar de unieke verhalen van Wisam & Henny en Paulien & Inaam.

Verhaal ver weg en lokaal is een samenwerking tussen de Bibliotheek Salland en Vluchtelingenwerk Raalte.

Verhalen in beeld vastgelegd
De tweetallen hebben hun verhalen digitaal zichtbaar gemaakt met behulp van een computerprogramma. Er is gebruik gemaakt van foto’s, video’s, teksten en plattegronden. De verhalen worden zichtbaar gemaakt op een multi-touch tafel in de Bibliotheek.

Benieuwd naar de verhalen van Wisam, Henny, Paulien en Inaam?
Kom op 22 februari naar de Bibliotheek in Raalte. De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur en we starten om 19.45 uur. Rond 21.00 uur ronden we af. Iedereen is welkom en het delen van deze uitnodiging met anderen wordt gewaardeerd.

Graag aanmelden in de Bibliotheek of via o.v.v. Verhaal ver weg en lokaal.

Op de hoogte blijven? Houd onze website en Facebookpagina@BibliotheekSalland in de gaten.