Resultaten 1 - 9 van 9

Gepubliceerd op: woensdag 05 december 2018

Genieten van muziek via de Bibliotheek wordt nu nog aantrekkelijker! Vanaf 1 januari 2019 kunnen onze leden cd's van de Muziekbank Overijssel lenen zonder verdere kosten.

Gepubliceerd op: vrijdag 30 november 2018

‘Wat zijn ze klein’, roept een stoere jongeman, zelf amper de baard in de keel, uit de groep ‘leraren en leraressen’ van de Capellenborg. Hij doelt op de leerlingen uit groep 7 en 8 van OBS Ter Stege.

Gepubliceerd op: maandag 26 november 2018

Wereldwijd proeven en recepten ruilen, het hoofdingrediënt van de Internationale Receptenmarkt op woensdag 21 november.

Gepubliceerd op: vrijdag 05 oktober 2018

Het was feest op donderdag 4 oktober op de school SO de Zonnehof/ VSO Hofplein in Raalte. Na lang wachten mochten de leerlingen een speciaal cadeau uitpakken: hun eigen schoolbibliotheek.

Gepubliceerd op: maandag 17 september 2018

Hij is bedrijfsleider, maar tot voor kort kon hij zijn eigen mails niet beantwoorden. Nu wel! Het mooiste vindt Ricardo toch dat hij nu zijn dochtertje kan voorlezen.

Gepubliceerd op: maandag 17 september 2018

Een boek lezen is verdwijnen in een wereld die de schrijver je aanreikt. Tegelijkertijd geef je die wereld jouw vorm, vanuit je eigen ervaringen en gedachten. Omdat iedere lezer anders is, kan samen praten over boeken je leeservaring nog veel rijker maken.