Resultaten 1 - 10 van 15

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het werk van de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken bij de Bibliotheek Salland. Er is nu een vacature voor een lid. Geïnteresseerd? Lees verder.

Er zijn van die boeken waarvan je zou willen dat elk kind ze leest. De brief voor de koning van Tonke Dragt is een van die klassiekers die iedereen gewoon in huis wil hebben om telkens weer te lezen. Grijp nu je kans, want je kan 'm aan iemand cadeau geven voor bijna niks!

Het Taalpunt Olst-Wijhe start weer met de taalwandelingen. Elke maandag en vrijdag de omgeving verkennen en ongedwongen oefenen met Nederlands spreken.

Woensdag 17 maart is de laatste werkdag van Jannie van der Kolk in de Bibliotheek Salland, vestiging Heino. Ze gaat met pensioen. Op haar laatste werkdag zal ze tussen 10.00 en 12.00 uur afscheid nemen van alle klanten en bezoekers.

De winnaars van de regionale ronde van de voorleeswedstrijd zijn Lindy Bendijk en Myrthe Waanders. Lindy zit op CBS De Ichtus in Lemele. Ze las voor uit ‘Lampje’ van Annet Schaap. De jury bewonderde haar rustige en mooie manier van voorlezen. Ze had ook een prima fragment uitgekozen en nodigde het publiek uit om het boek zelf verder te lezen.

Fauvé van De Bongerd mag zich Voorleeskampioen van heel Olst-Wijhe noemen! Zij won de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd uit 9 deelnemers. Fauvé, van harte en succes in de volgende ronde.

Yvet Heerink van de St. Bernadetteschool in Heeten en Hanna Ruiter van de Gerardus Majellaschool in Broekland hebben de voorleeswedstrijd van gemeente Raalte gewonnen. Deze wedstrijd vond dit jaar digitaal plaats. Het betrof hier de voorrondes van De Nationale Voorleeswedstrijd.

Lindy Bendijk van CBS Ichthus te Lemele en Yazan Alsuliman van OBS de Dennenkamp hebben de voorleeswedstrijd van Ommen gewonnen. Deze wedstrijd werd dit jaar digitaal gehouden.

Gezocht: Vrijwilligers Informatiepunt Digitale Overheid

Ben jij een goede luisteraar en vind je het leuk om mensen op weg te helpen? De Bibliotheek Salland zoekt in Ommen vrijwilligers voor het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO).