Nieuws uit de Bibliotheek

Giphart en Robben

Ontmoet de schrijvers en laat je boeken signeren

Donderdag 16 april, van drie tot half vier 's middags komen Robben en Giphart in de Bibliotheek in Raalte om boeken te signeren. Neem ze mee van huis, je stukgelezen Birk of Ik ook van jou en laat ze voorzien van een persoonlijke noot van de schrijver. De boekhandel is er ook, dus sla je slag en neem ook een vers gesigneerde Alle Tijd of Een mensenleven geleden mee naar huis. 

‘Jaap Robben (1984) is de jeune prince van de Nederlandse letteren, zijn romans Birk en Zomervacht zijn mateloos populair. Op het podium heeft hij zich ontpopt als een energieke theaterpersoonlijkheid. Ronald Giphart (1965) schreef vele lievelingsboeken en brengt hele generaties aan het lezen. Ze gaan samen op tournee met een energieke en vrolijke voorstelling vol literair variété, waarin zij veelvuldig ‘ja' gaan zeggen. We hoeven namelijk niet op alles verbeten ‘nee’ te roepen of tweeten. Wij beweren ja! Ja, tegen vermakelijke verhalen. Ja, tegen fijne feiten. Ja, tegen het zingen van een liedje. Ja, tegen alle nuances van ja. Jaha. Jaja. Jaah!’ 
(promotekst van de voorstelling) 

Signeersessie

Van drie tot half vier 's middags komen Robben en Giphart in de Bibliotheek in Raalte om boeken te signeren. Neem ze mee van huis, je stukgelezen Birk of Ik ook van jou en laat ze voorzien van een persoonlijke noot van de schrijver. De boekhandel is er ook, dus sla je slag en neem ook een vers gesigneerde Alle Tijd of Een mensenleven geleden mee naar huis. 

Korting Hoftheater

Dezelfde avond staan de twee schrijvers met hun voorstelling in het Hoftheater in Raalte. Leden van de Bibliotheek Salland (alle vestigingen!) mogen voor € 10,– naar de voorstelling (normale prijs is € 19,–.

Klik op de oranje knop hieronder en vul bij het bestellen de actiecode VMJB in. De korting wordt dan automatisch toegepast. 

Naar de voorstelling