Coronavirus – alle bibliotheken dicht

ma 16-3-2020  |  Alle vestigingen van de Bibliotheek Salland zijn gesloten tot 6 april.

Beste klant van de Bibliotheek Salland,

Vanwege het coronavirus sluiten we per direct alle bibliotheekvestigingen. Ook de servicepunten gaan dicht. We volgen hierin het beleid van de overheid. Zo hopen we de verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen.

Over boetes hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle uitgeleende artikelen mag u in bezit houden totdat de bibliotheken weer open gaan.

Alle activiteiten in de agenda (cursussen, spreekuren, voorleesactiviteiten) tot 6 april gaan niet door. Als u aangemeld bent voor een cursus of activiteit, kan de organisator contact met u opnemen zodra er nieuws is.

Wat nu?

Gelukkig blijft er nog heel wat over. Via onze website www.bibliotheeksalland.nl en via www.onlinebibliotheek.nl kunt u e-books en luisterboeken lenen. Ook de gesproken boeken van Passend Lezen blijven gewoon beschikbaar. Muziekliefhebbers kunnen terecht op www.muziekweb.nl voor een grote collectie bijzondere en unieke muziekopnamen.

Voor alle vragen van klanten zijn we telefonisch bereikbaar via 0572–363637

Tot slot

We vinden het heel vervelend dat juist in deze verwarrende tijd ook uw bibliotheek moet sluiten. We nemen dit besluit uit de overtuiging dat we alleen samen de verspreiding van het coronavirus kunnen afremmen. Wees voorzichtig met elkaar en met uzelf, en volg de voorschriften van de overheid op.We hopen u over een aantal weken in goede gezondheid weer terug te zien in de Bibliotheek!

Hartelijke groet,

Medewerkers en directie van de Bibliotheek Salland