Koeriers gezocht

Houd je van autorijden en boeken?

De Bibliotheek Salland is op zoek naar vrijwilligers. We hebben twee nieuwe koeriers nodig in Raalte en Ommen die boeken naar kinderopvang en scholen brengen.

De koerier vervoert boeken tussen de Bibliotheek en scholen en kinderopvanglocaties. Je doet dat met je eigen auto, voor een vergoeding van 19 cent per kilometer. Bij de Bibliotheek werk je samen met een leuk team, help je mensen en zorg je ervoor dat kinderen met veel plezier gaan lezen.

Reageer meteen

Neem contact op met Willy Hazelhorst, Team Jeugd en Onderwijs, via  of 06-21981049

Meer weten?

Dit is de hele vacaturetekst.

Voor de Bibliotheek Salland (gemeente Ommen/Olst-Wijhe/Raalte) zijn we dringend op zoek naar twee koeriers die:

• Onze boeken op afroep naar de kinderopvang en scholen brengt en daar weer ophaalt.
  • Kratten met boeken laadt en lost.
  • Afwijkingen op planningen zorgvuldig registreert.
  • De vragen rondom materiaal op locaties kan

Je ontvangt een planning en controlelijsten van een medewerker van de Bibliotheek Salland, waarna je zelfstandig de rittenlijst uitvoert. Je wordt ingewerkt door onze huidige koerier en maakt deel uit van een betrokken vrijwilligersteam.

We vragen een vrijwilliger die ons helpt om de boeken te verroeren en:

• Woont in de gemeente Raalte.
  • In bezit is van een auto die mag worden ingezet voor transport.
  • Je ontvangt een kilometervergoeding
  • Op afroep (en in overleg) beschikbaar is op bij voorkeur de dinsdag
  • Zelfstandig de rittenlijst naar de locaties kan uitvoeren.
  • Administratief nauwkeurig werkt.
  • In staat is kratten met boeken te tillen, laden en lossen.
  • Klantvriendelijk is.
  • Zorgvuldig, correct en tijdig afwijkingen op de planning rapporteert.
  • Kennis van MS Excel is gewenst.

Reageer meteen: Wil je graag werken aan de samenwerking tussen de bibliotheek, onderwijs en kinderopvang? Neem dan contact op mij: Willy Hazelhorst, Team Jeugd en Onderwijs, via  of 06-21981049