Deel je biebverhaal via #mijnbibliotheek

campagne-afbeelding Mijn Bibliotheek

Het is zomer en iedereen kan weer terecht in de Bibliotheek. Dat willen we met zoveel mogelijk mensen delen via #mijnbibliotheek. Help je mee?

Vanaf maandag 21 juni voeren alle bibliotheken een campagne via sociale media. Met vijf vrolijke, sterke beelden vertellen wat de Bibliotheek voor mensen betekent:

de ontmoetingsplek voor iedereen • de plek waar je blijft groeien • de plek waar letters verhalen worden • de plek die je digitaal op weg helpt • de plek die altijd bereikbaar is.

Doe je mee?

Wat is jouw bibliotheekverhaal? Wat betekent de bieb in jouw dagelijks leven, wat heb je er meegemaakt, ontdekt, geleerd?

Deel het op sociale media en gebruik de hashtag #mijnbibliotheek. Wij plaatsen op facebook.com/bibliotheeksalland en instagram.com/biebsalland de beelden van de campagne #mijnbibliotheek. Die mag je natuurlijk delen, of je deelt je eigen beeld. Wij zijn benieuwd!