Vacature Programmamedewerker Jeugd en Onderwijs 7-14

vacature Programmamedewerker Jeugd en Onderwijs

‘Als enthousiaste en verbindende expert (digi)taalvaardigheden, ga jij denken en doen met elkaar verbinden.’ 32 uur per week.

Als programmamedewerker jeugd en onderwijs maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de dienstverlening op het gebied van jeugd en onderwijs. Je werkt aan programma’s op het gebied van lezen, voorlezen, taalontwikkeling en digitale geletterdheid van kinderen. Daarvoor werk je samen met (keten)partners: onderwijs, kinderopvangorganisaties, ouders en andere instellingen zoals culturele instellingen of het CJG.

Ben jij een sensitieve persoonlijkheid, daadkrachtige organisator, netwerker en samenwerker? Hbo-opgeleid met de juiste achtergrond en werkervaring? Dan is dit jouw baan. Lees verder en reageer voor 26 september.

Naar de vacature