De Bibliotheek: het hart van dorp en stad

Weet jij dat de bibliotheek al jaren een bruisende plek is, vaak middenin het dorp? Iedereen is er welkom. Je kunt er boeken lenen, informatie en hulp krijgen bij diverse onderwerpen (digiD, belastingaangifte, Coronapas), maar de bieb is ook een warme, veilige ontmoetingsplek.

Een plek om rustig huiswerk te maken, leesbevorderingsactiviteiten bij te wonen met je (klein)kinderen, toegang te hebben tot computers. Een plek om taalcursussen en allerlei culturele activiteiten bij te wonen. Een plek die het verdient om op waarde geschat te worden. Nu en in de toekomst.

Daarom laten we in een korte film 'De Bibliotheek: het hart van de stad' zien wat de bibliotheek voor haar bezoekers betekent en hoe betrokken en toegewijd de professionals en de vrijwilligers die er werken zijn.
Hier kun je zien wat de waarde van de bibliotheek is in onze gemeente!