De Grote BiebBoys Zomerchallenge is terug!

De BiebBoys zijn terug! Dit jaar proberen Kees en Joran tijdens de zomer hun talenten in te zetten om wereldrecords te verbreken. Maar ze kunnen wel wat hulp gebruiken!

Welk talent kun jij inzetten om de BiebBoys te helpen?

Ga de uitdaging aan, doe mee aan de Zomerchallenge en wie weet plak jij de hele BiebBoys-poster vol met stickers!

De Grote BiebBoys Zomerchallenge bij Bibliotheek Salland speciaal voor leerlingen uit groep 5 tot en met 8. Doe jij mee via school? Dan krijg je de poster en het stickervel in de klas mee naar huis.

Meedoen vanuit de Bibliotheek kan ook! Kom bij ons langs en haal snel je poster en stickervel bij de balie.

Speurneuzenspel

Doe je mee aan het Speurneuzenspel?

Dinsdag 26 juli in de bieb in Ommen, woensdag 3 augustus in de bieb in Olst, donderdag 18 augustus in de bieb in Raalte, woensdag 24 augustus in de bieb in Heino. 14.00 uur!

Veel plezier en succes met De Grote BiebBoys Zomerchallenge!