Digitaal café

Leren, lezen en lenen Spreekuren, Activiteiten, Apps
Thema Digitale vaardigheden, Hobby en vrije tijd
Locatie en service Bibliotheek Raalte, Bibliotheek Ommen

Kom naar het Digitaal Café voor al uw digitale vragen:

• Vragen over het gebruik van uw computer, tablet en smartphone en de bijbehorende programma’s en apps
  • Informatie en advies over het volgen van één van de vele cursussen, u bepaaltzelf hoe en wanneer u wilt leren.
  • Het volgen van een cursus onder begeleiding van onze vrijwilligers
  • Hulp bij het gebruik van de online Bibliotheek(bv luisterboeken en e-books)

Ook kunt u altijd bij het Digitaal Café terecht voor hulp bij het coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck app, of op papier).

Dagen en tijden:

• Raalte: dinsdag 10.00 – 12.00  uur en donderdag 14.00 – 16.00 uur
  • Ommen: dinsdagmorgen 9.30 – 11.30 uur
  • Heino: eerste dinsdag en derde vrijdag van de maand. Tijd: 10.00 tot 12.00 uur.
  • Olst:  vrijdag 14.00 – 16.00 uur

Tijdens het Digitaal Café organiseren wij met regelmaat een activiteit rondom een bepaald onderwerp. Houd de agenda in de gaten of abonneert u zich op onze e-mailnieuwsbrief

Toegang

U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om het Digitaal Café te bezoeken. Meedoen is gratis. We houden rekening met de coronavoorschriften van overheid en RIVM.

U kunt uw vraag ook online stellen bij het Digitaal Café via de pagina van de helpdesk.