Met geld omgaan

Voor welke leeftijd?: 18+ Iedereen boven 18, 50+ Senioren
Leren, lezen en lenen: Cursussen
Thema: Werk en inkomen
Locatie en service: Bibliotheek Raalte, Bibliotheek Olst, Bibliotheek Wijhe, Bibliotheek Heino

Bibliotheek Salland organiseert een cursus verstandig omgaan met geld.

Veel mensen hebben moeite om iedere maand rond te komen. Geldt dat misschien ook voor jou? Dan kun je er nu wat aan doen! De Bibliotheek Salland organiseert de cursus Tel je Geld. Na afloop van deze cursus heb je een beter overzicht over je inkomsten en uitgaven en inzicht van jouw manier van omgaan met geld.

Wat leer je van deze cursus?

• Hoe de online budgetplanner werkt
  • Wat er goedkoper kan
  • Hoe je kan sparen
  • En hoe je kan voorkomen dat je rood staat

Aanmelden

Heb je interesse in de cursus Tel je Geld? Laat vrijblijvend je e-mailadres of mobiele nummer achter. We starten de cursus bij vijf deelnemers. Zodra er zich genoeg mensen hebben gemeld, proberen we een cursusgroep samen te stellen. Dan ontvang je van ons een mail, sms of WhatsApp-bericht.

We beloven dat we je gegevens enkel en alleen gebruiken om je te benaderen voor een cursus Tel je Geld.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar en vraag naar de cursus Tel je Geld.