Direct naar de inhoud
 • Fluitsignaal!

  Fluitsignaal – en de verlenging

  De afgelopen weken hebben jullie zoveel mogelijk boeken gelezen, leesopdrachten gedaan en voetbalstickers gescoord. Velen van jullie waren ook bij het supergezellige voetbalfeestje in de ‘Rust’ van Scoor een Boek!, bij SV Raalte op maandag 26 maart. Nu is april voorbij en is Scoor een Boek! 2018 toch echt afgelopen.

  Iedereen wint!

  Al eerder deze maand wonnen drie bofkonten kaartjes voor het hele gezin voor Go Ahead Eagles. Daarvoor hebben we geloot. Het gaat er namelijk niet om wie de meeste boeken leest. Want iedereen die zoveel leest als hij zelf kan, is een winnaar!
  Daarom willen we na afloop van Scoor een Boek! weten hoeveel boeken iedereen samen heeft gelezen.

  Dus! * Doe je mee aan de thuiseditie? en * Heb je je nog geen poster ingeleverd? Doe dat dan voor het einde van deze week, in de bibliotheek!
  Je mag ook een foto van je poster sturen naar .

  Geef dan ook je naam en e-mailadres door.

  Prijs

  Dat alles hoef je natuurlijk niet voor niks te doen, want ook wij verloten nog een leuke prijs.

  Stuur ons dus gauw je einduitslag!

 • Lees zoveel als je kunt

  Go Ahead Eaglesspelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Salland dagen je uit om 10 weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal.

  Zoek de mooiste boeken uit en ga voor de hoogste score!

Thuis boeken scoren

Video Aftrap met Dennis Hettinga

De Rust - tijd voor een boek!