Website voorlezen
 • Fluitsignaal!

  Fluitsignaal – en de verlenging

  De afgelopen weken hebben jullie zoveel mogelijk boeken gelezen, leesopdrachten gedaan en voetbalstickers gescoord. Velen van jullie waren ook bij het supergezellige voetbalfeestje in de ‘Rust’ van Scoor een Boek!, bij SV Raalte op maandag 26 maart. Nu is april voorbij en is Scoor een Boek! 2018 toch echt afgelopen.

  Iedereen wint!

  Al eerder deze maand wonnen drie bofkonten kaartjes voor het hele gezin voor Go Ahead Eagles. Daarvoor hebben we geloot. Het gaat er namelijk niet om wie de meeste boeken leest. Want iedereen die zoveel leest als hij zelf kan, is een winnaar!
  Daarom willen we na afloop van Scoor een Boek! weten hoeveel boeken iedereen samen heeft gelezen.

  Dus! * Doe je mee aan de thuiseditie? en * Heb je je nog geen poster ingeleverd? Doe dat dan voor het einde van deze week, in de bibliotheek!
  Je mag ook een foto van je poster sturen naar .

  Geef dan ook je naam en e-mailadres door.

  Prijs

  Dat alles hoef je natuurlijk niet voor niks te doen, want ook wij verloten nog een leuke prijs.

  Stuur ons dus gauw je einduitslag!

 • Lees zoveel als je kunt

  Go Ahead Eaglesspelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Salland dagen je uit om 10 weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal.

  Zoek de mooiste boeken uit en ga voor de hoogste score!

Scoor een Boek Thuiseditie

Banner

Win kaarten voor een wedstrijd van Go Ahead

Lees zoveel als je kunt! Haal de speciale thuiseditieposter en de stickers van Scoor een Boek bij de Bibliotheek. Op 7 februari is de Aftrap; vanaf dat moment kan je de poster en de stickers krijgen. Voor elk boek, tijdschrift en krant die door jou of je broer, zus, vader of moeder wordt (voor)gelezen plak je een voetbalsticker.

Stuur je boekentip

Wil je kans maken op kaartjes voor de wedstrijd Go Ahead - FC Eindhoven op vrijdag 13 april, mail dan voor 2 april een boekentip naar . Laat ons weten wat jouw favoriete boek is en waarom. Je mag ook een selfie met jouw favoriete boek posten op onze Instagram: biebsalland. Gebruik de hashtag #boektip. Als je wint krijg je vier kaartjes voor de Adelaarshorst.

Scoor een Boek Schooleditie

Banner

Doet jouw klas mee aan Scoor een Boek? Dan wensen we jullie allemaal veel succes. Lees zoveel mogelijk boeken en plak je stickers op de poster. En niet vergeten... heb vooral veel plezier! 

Heb je even geen idee welk boek je moet lezen? Vraag het aan de medewerkers van de Bibliotheek. Die weten alles van leuke boeken, kunnen jou vragen wat je al gelezen hebt en geven jou de perfecte tip om je volgende boek te scoren!

Kom naar de Experience!

Banner

De Scoor-een-Boek!Experience is een sportief lees-&voetbalfeestje, georganiseerd door SV Raalte  en de Bibliotheek Salland.

Deelnemers aan Scoor een Boek!, ook kinderen die nu nog willen beginnen, zijn van harte welkom op maandag 26 maart vanaf 18.00 uur bij het voetbalveld van SV Raalte. Na een korte videoboodschap van een van de helden van Go Ahead Eagles gaat iedereen het veld op om te scoren in allerlei verschillende sportieve spelletjes en oefeningen. Daarmee verdienen de deelnemers extra stickers of leuke prijzen.

Kom je ook?

Foto's Scoor een Boek

Rust-Aloysiusschool-12-maart-2018.jpg

Thuis boeken scoren

 

Haal een poster in de Bibliotheek, lees, plak je stickers en ga voor die wedstrijdkaarten!

De Rust - tijd voor een boek!

 

De eerste helft is voorbij ... tijd voor de Rust! Kom jij nieuwe boeken halen?

Video Aftrap met Dennis Hettinga

 

Verdediger Dennis Hettinga (22) van Go Ahead Eagles speelt in de bibliotheek een wedstrijd met spits Fedde (9). Wie scoort de meeste boeken?