Website voorlezen
  • Lees zoveel als je kunt

    Go Ahead Eaglesspelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Salland dagen je uit om 10 weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal.

    Zoek de mooiste boeken uit en ga voor de hoogste score!

Scoor een Boek Thuiseditie

Banner

Win kaarten voor een wedstrijd van Go Ahead

Lees zoveel als je kunt! Haal de speciale thuiseditieposter en de stickers van Scoor een Boek bij de Bibliotheek. Op 7 februari is de Aftrap; vanaf dat moment kan je de poster en de stickers krijgen. Voor elk boek, tijdschrift en krant die door jou of je broer, zus, vader of moeder wordt (voor)gelezen plak je een voetbalsticker.

Stuur je boekentip

Wil je kans maken op kaartjes voor de wedstrijd Go Ahead - FC Eindhoven op vrijdag 13 april, mail dan voor 2 april een boekentip naar . Laat ons weten wat jouw favoriete boek is en waarom. Je mag ook een selfie met jouw favoriete boek posten op onze Instagram: biebsalland. Gebruik de hashtag #boektip. Als je wint krijg je vier kaartjes voor de Adelaarshorst.

Scoor een Boek Schooleditie

Banner

Doet jouw klas mee aan Scoor een Boek? Dan wensen we jullie allemaal veel succes. Lees zoveel mogelijk boeken en plak je stickers op de poster. En niet vergeten... heb vooral veel plezier! 

Heb je even geen idee welk boek je moet lezen? Vraag het aan de medewerkers van de Bibliotheek. Die weten alles van leuke boeken, kunnen jou vragen wat je al gelezen hebt en geven jou de perfecte tip om je volgende boek te scoren!

Video Aftrap met Dennis Hettinga

 

Verdediger Dennis Hettinga (22) van Go Ahead Eagles speelt in de bibliotheek een wedstrijd met spits Fedde (9). Wie scoort de meeste boeken?

Thuis boeken scoren

Zo doe je dat!

 

Haal een poster in de Bibliotheek, lees, plak je stickers en ga voor die wedstrijdkaarten!