Resultaten 1 - 10 van 90
Klik&Tik

Basiscursus digitale vaardigheden

Via de computer kun je steeds meer regelen. Handig, maar lastig als je er weinig of geen ervaring mee hebt. Met de cursus Klik & Tik leer je stap voor stap werken met de computer en internet.

Studiekring 50Plus Heino

Studiekring 50Plus Heino

Eerste bijeenkomst van het jaar van de studiekring in Heino, woensdag 18 september. De studiekring Heino zoekt nog enkele leden!

WhatsApp op telefoonscherm

Tweedelige workshop

WhatsApp is een populaire app voor de smartphone. Je verstuurt er tekstberichten mee, maar ook bijvoorbeeld foto's. In deze tweedelige workshop leer je WhatsApp gebruiken op je Android-smartphone.

Digisterker

Digisterker

Leer online zaken doen met gemeente en Rijk

Huurtoeslag, werk zoeken, een nieuw paspoort aanvragen of je verhuizing doorgeven: meer en meer zaken die je met de overheid doet, gaan digitaal, via internet. Veel mensen vinden dat (nog) lastig. Voor hen is er de cursus Digisterker. 

Algoritme

Ben jij een databaas?

Ben jij een databaas? Wees de algoritmen te slim af!

BoekStart voorleesuurtje

Elke vrijdagochtend
Tabletcafé Heino

Tabletcafé Heino

Haal alles uit je tablet en telefoon

Tablet en smartphone kunnen je leven verrijken. Haal alles uit je apparaat wat erin zit en schuif aan bij het Tabletcafé.

Klik&Tik

Basiscursus digitale vaardigheden

Via de computer kun je steeds meer regelen. Handig, maar lastig als je er weinig of geen ervaring mee hebt. Met de cursus Klik & Tik kun je in je eigen tempo en stapsgewijs gaan werken met de computer en internet.