Resultaten 1 - 10 van 56
Digisterker

Digisterker

Leer online zaken doen met gemeente en Rijk

Huurtoeslag, werk zoeken, een nieuw paspoort aanvragen of je verhuizing doorgeven: meer en meer zaken die je met de overheid doet, gaan digitaal, via internet. Veel mensen vinden dat (nog) lastig. Voor hen is er de cursus Digisterker. 

Boekstartcafé

op woensdagen

Het BoekStartcafé is voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders. Er wordt altijd voorgelezen, en er zijn telkens andere activiteiten. 

Voorleesuurtje

Elke woensdagochtend

Wekelijks voorleesuurtje in de Bibliotheek.

windows 10

Cursus is vol – volgende: 12 mei

CURSUS IS VOL – Op de meeste nieuwe computers werk je met Windows 10. In deze cursus leer je de basis van dit besturingssysteem.

OV-inloopspreekuur

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren over reizen met het openbaar vervoer.

Inloopspreekuur

Inloopspreekuur

Digitale Bibliotheek

Zit u met vragen over e-books lenen en lezen, e-readers, apps van de Bibliotheek? Kom dan naar het  Inloopspreekuur digitale bibliotheek.

Knikkerbaan

Knikkermania

Leer programmeertaal met behulp van knikkerbanen.

Voorleesuurtje

Elke vrijdagochtend

Wekelijks voorleesuurtje in de Bibliotheek.

Walk&Talk met Chanine Krisman

Workshop: de eerste indruk!

Maandag 6 april om 9.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand komt Chanine Krisman van ‘Stijl op Peil’ op bezoek. Zij adviseert je hoe jezelf te presenteren bij het zoeken naar werk. Want die eerste indruk maak je maar één keer.

whatsapp

Workshop

WhatsApp is een populaire app voor de smartphone. Je verstuurt er tekstberichten mee, maar ook bijvoorbeeld foto's. In deze cursus leer je WhatsApp gebruiken op je smartphone.