Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 13)

 • Raad jij het boek? Bekijk details

  3 maart 2023

  Raad jij het boek? Ontdek jij het mysterie van het ingepakte boek? Vind de woorden, raad welk boek er ingepakt is en maak kans op een boekenbon t.w.v €20!

 • Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

  24 februari 2023

  Vanaf 1 maart kunt u uw belastingaangifte van 2022 indienen.

 • Wilde robots en coderupsen Bekijk details

  19 februari 2023

  In de voorjaarsvakantie zijn er in alle vestigingen van de Bibliotheek Salland leuke activiteiten voor kinderen.

 • Lokale Voorleeskampioenen Bekijk details

  10 februari 2023

  De Bibliotheek Salland organiseert jaarlijks lokale finales van de Nationale Voorleeswedstrijd in de gemeentes Ommen, Olst-Wijhe en Raalte om het leesplezier voor kinderen in groep 7 en 8 te vergroten. Schoolkampioenen lezen hun favoriete fragment voor en delen zo hun boekentip met de andere deelnemers én hun enthousiaste supporters. De plezierige spanning van het wedstrijdelement maakt de ervaring onvergetelijk voor de deelnemers.

 • Nationale Voorleesdagen 2023 Bekijk details

  13 januari 2023

  Voorleesdagen in de bieb – Vanaf woensdag 25 januari staat Nederland een week lang in het teken van voorlezen. Op allerlei manieren en op zo veel mogelijk plekken vragen we aandacht voor voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! De Bibliotheek Salland organiseert de hele week activiteiten.

 • Boekenverkoop Bibliotheek Bekijk details

  15 november 2022

  Sommige boeken uit de bibliotheek zijn zo mooi dat je zou willen dat je ze nooit meer terug hoefde te brengen. Dat komt goed uit, want op maandag 21 november 2022 begint weer de verkoop van afgeschreven boeken in de Bibliotheek Salland.

 • De VoorleesExpress zoekt jou Bekijk details

  15 november 2022

  De VoorleesExpress in Salland zoekt voorlezers en coördinatoren. Met de VoorleesExpress brengen we verhalen, leesplezier en taalontwikkeling achter de voordeur, daar waar dat nodig is.

 • Start leesclub (moderne) literatuur in Wijhe Bekijk details

  14 november 2022

  Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

 • Wat wil je weten van Loes den Hollander? Bekijk details

  8 november 2022

  Op zaterdag 3 december komt Loes den Hollander een lezing geven in de Bibliotheek in Raalte. Zij laat zich interviewen en wil graag antwoord geven op al jullie vragen over haar boeken en schrijverschap. Wat zou je willen weten? Stuur hier je vragen in.

 • Nederland Leest 2022 Bekijk details

  31 oktober 2022

  Eén boek, duizend gesprekken. Van 1 tot en met 30 november is Nederland Leest 2022, met dit jaar het thema Oud worden, jong blijven. Haal nu in de Bibliotheek een gratis boek (op = op)!

Paginanavigatie