Nieuws

Resultaat 11 - 18 (van 18)

 • Boekenverkoop Bibliotheek Bekijk details

  15 november 2022

  Sommige boeken uit de bibliotheek zijn zo mooi dat je zou willen dat je ze nooit meer terug hoefde te brengen. Dat komt goed uit, want op maandag 21 november 2022 begint weer de verkoop van afgeschreven boeken in de Bibliotheek Salland.

 • De VoorleesExpress zoekt jou Bekijk details

  15 november 2022

  De VoorleesExpress in Salland zoekt voorlezers en coördinatoren. Met de VoorleesExpress brengen we verhalen, leesplezier en taalontwikkeling achter de voordeur, daar waar dat nodig is.

 • Start leesclub (moderne) literatuur in Wijhe Bekijk details

  14 november 2022

  Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

 • Wat wil je weten van Loes den Hollander? Bekijk details

  8 november 2022

  Op zaterdag 3 december komt Loes den Hollander een lezing geven in de Bibliotheek in Raalte. Zij laat zich interviewen en wil graag antwoord geven op al jullie vragen over haar boeken en schrijverschap. Wat zou je willen weten? Stuur hier je vragen in.

 • Nederland Leest 2022 Bekijk details

  31 oktober 2022

  Eén boek, duizend gesprekken. Van 1 tot en met 30 november is Nederland Leest 2022, met dit jaar het thema Oud worden, jong blijven. Haal nu in de Bibliotheek een gratis boek (op = op)!

 • Inlogproblemen? Cookies verwijderen Bekijk details

  18 oktober 2022

  Sinds de overgang naar onze nieuwe website ondervinden sommige leden problemen met het inloggen. Meestal helpt het om de cookies te verwijderen.

 • Vacature lid Raad van Toezicht Bekijk details

  21 september 2022

  Stichting Bibliotheek Salland zoekt een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. In de Raad van Toezicht houd je het beleid en de gang van zaken in de Bibliotheek in de gaten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, vergadert vijfmaal per jaar en houdt daarbij altijd het maatschappelijk belang van de Bibliotheek in het oog.

 • Jaarverslag 2021 Bekijk details

  19 september 2022

  Hoeveel boeken werden er vorig jaar uitgeleend? Spoiler alert: het zijn er meer dan driehonderdduizend! En daar begint het nog maar, met al die interessante dingen die er te vertellen zijn over het werk van de Bibliotheek Salland in 2021. Lees ons jaarverslag!

Paginanavigatie