Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 37)

 • Vacature programmamedewerker Jeugd Bekijk details

  21 juli 2023

  Ben jij de leesbevorderaar die we zoeken? Bibliotheek Salland heeft per direct – of zo snel mogelijk – een enthousiaste Programmamedewerker Jeugd 0-14 jaar nodig.

 • Vacature programmamedewerker Jeugd Bekijk details

  21 juli 2023

  Ben jij de leesbevorderaar die we zoeken? Bibliotheek Salland heeft per direct – of zo snel mogelijk – een enthousiaste Programmamedewerker Jeugd 0-14 jaar nodig.

 • Verkoop jeugdboeken Bekijk details

  12 juli 2023

  Alleen in Raalte: verkoop jeugdboeken. Vul een hele tas voor € 3,–!

 • Vakantielezen Bekijk details

  11 juli 2023

  Hoi! Ga je mee op reis? Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen een spannend avontuur!

 • Raad jij het boek? Bekijk details

  3 maart 2023

  Raad jij het boek? Ontdek jij het mysterie van het ingepakte boek? Vind de woorden, raad welk boek er ingepakt is en maak kans op een boekenbon t.w.v €20!

 • Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

  24 februari 2023

  Vanaf 1 maart kunt u uw belastingaangifte van 2022 indienen.

 • Lokale Voorleeskampioenen Bekijk details

  10 februari 2023

  De Bibliotheek Salland organiseert jaarlijks lokale finales van de Nationale Voorleeswedstrijd in de gemeentes Ommen, Olst-Wijhe en Raalte om het leesplezier voor kinderen in groep 7 en 8 te vergroten. Schoolkampioenen lezen hun favoriete fragment voor en delen zo hun boekentip met de andere deelnemers én hun enthousiaste supporters. De plezierige spanning van het wedstrijdelement maakt de ervaring onvergetelijk voor de deelnemers.

 • Nationale Voorleesdagen 2023 Bekijk details

  13 januari 2023

  Voorleesdagen in de bieb – Vanaf woensdag 25 januari staat Nederland een week lang in het teken van voorlezen. Op allerlei manieren en op zo veel mogelijk plekken vragen we aandacht voor voorlezen. Want voorlezen maakt je leuker! De Bibliotheek Salland organiseert de hele week activiteiten.

 • De VoorleesExpress zoekt jou Bekijk details

  15 november 2022

  De VoorleesExpress in Salland zoekt voorlezers en coördinatoren. Met de VoorleesExpress brengen we verhalen, leesplezier en taalontwikkeling achter de voordeur, daar waar dat nodig is.

 • Start leesclub (moderne) literatuur in Wijhe Bekijk details

  14 november 2022

  Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

Paginanavigatie