Resultaat 21 - 26 (van 26)

• Wat wil je weten van Loes den Hollander? Bekijk details

8 november 2022

Op zaterdag 3 december komt Loes den Hollander een lezing geven in de Bibliotheek in Raalte. Zij laat zich interviewen en wil graag antwoord geven op al jullie vragen over haar boeken en schrijverschap. Wat zou je willen weten? Stuur hier je vragen in.

• Nederland Leest 2022 Bekijk details

31 oktober 2022

Eén boek, duizend gesprekken. Van 1 tot en met 30 november is Nederland Leest 2022, met dit jaar het thema Oud worden, jong blijven. Haal nu in de Bibliotheek een gratis boek (op = op)!

18 oktober 2022

• Vacature lid Raad van Toezicht Bekijk details

21 september 2022

Stichting Bibliotheek Salland zoekt een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. In de Raad van Toezicht houd je het beleid en de gang van zaken in de Bibliotheek in de gaten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, vergadert vijfmaal per jaar en houdt daarbij altijd het maatschappelijk belang van de Bibliotheek in het oog.

• Jaarverslag 2021 Bekijk details

19 september 2022

Hoeveel boeken werden er vorig jaar uitgeleend? Spoiler alert: het zijn er meer dan driehonderdduizend! En daar begint het nog maar, met al die interessante dingen die er te vertellen zijn over het werk van de Bibliotheek Salland in 2021. Lees ons jaarverslag!

• Vacature Taalpuntcoördinator-docent Bekijk details

30 mei 2022

Ga jij de laaggeletterdheid in onze regio aanpakken? De Bibliotheek Salland is op zoek naar een Taalpuntcoördinator/-docent voor 14 uur per week.

Paginanavigatie