Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

3 euro voor een tas vol!

Verkoop afgeschreven boeken
Grote stapel afgeschreven bibliotheekboeken

De verkoop van afgeschreven boeken is in volle gang! In alle vestigingen van de Bibliotheek Salland.

Heb je plannen voor het bouwen van een iglo? Of wiebelen alle tafels in je huis? Boeken bieden oneindige mogelijkheden! Binnenin staan bovendien vaak prachtige verhalen of interessante informatie.

Wat je er ook mee van plan bent, de afgeschreven boeken van de Bibliotheek Salland zijn nu in prijs verlaagd. Kom gauw langs, reken 3 euro af en prop een duurzame tas helemaal tjokvol winterleesvoer!

De wintertijd is ingegaan, tijd om 's avonds lekker te zitten lezen in een heerlijk (ont)spannend boek. De bibliotheek heeft de afgelopen maanden de collectie weer behoorlijk gesaneerd. Boeken die niet meer actueel zijn komen dan vervolgens in de verkoop.

De verkoop gaat door zolang de voorraad strekt.