Ccoba

Ccoba is de Culturele Commissie Bibliotheek Activiteiten van de Bibliotheek Ommen. Ccoba behartigt een van de kerntaken van de bibliotheek: het promoten en bevorderen van de ontmoetingsfunctie van de bibliotheek.

Binnenkort:

Kunstvoorstelling van Han van Hagen over het verbazingwekkende werk van de schilder Pieter Bruegel de Oude. Dinsdag 13 december 2022, 20.00 uur, Bibliotheek Salland, Ommen

Meer info en reserveren

Cultuur in de breedste zin

Ccoba organiseert culturele avonden in de Bibliotheek. Cultuur in de breedste zin komt in de programmering aan bod. De avonden vinden plaats op de tweede dinsdagavond van de maand, om 20.00 uur, in de Bibliotheek Ommen, tenzij anders aangegeven, en zijn voor iedereen toegankelijk.

Prijs en programma

  • Toegangsprijs voor een activiteit: € 7,–
  • Prijs voor bibliotheekleden: € 5,–
  • Prijs voor Vrienden van Ccoba: € 3,–.

Word Vriend van Ccoba

Als Vriend van Ccoba betaal je € 12,50 per seizoen per persoon, of € 18,75 samen met je partner. In de Bibliotheek kun je je opgeven als ‘Vriend van Ccoba’. Na betaling van het verschuldigde bedrag bij de servicebalie krijg je de pas mee.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op! Kom langs in Bibliotheek Ommen, Chevalleraustraat 6, tijdens de bemenste openingsuren of bel voor meer informatie: 0529–452 158.